Nieuws

Maak een groepsfoto om Ringland te steunen

vrijdag 1 maart 2024

Kies Ringland! Want heel Antwerpen staat erachter. Dat is de boodschap aan onze (toekomstige) verkozenen in de aanloop naar de verkiezingen van 2024. Met een groepsfoto kan jij met je straat, club, familie, collega's ... mee die boodschap onderstrepen.

Ringland heeft al een hele weg afgelegd om zijn doel te bereiken, maar we zijn er nog lang niet. En met de verkiezingen van 2024 in zicht hebben we zeker nog een aantal uitdagingen voor ons liggen. Daarom gaat Ringland weer zichtbaar actievoeren met de campagne 'Kies Ringland'. Daar kan ook jij bij helpen!

Staan jouw buren of collega’s ook helemaal achter Ringland? Of zijn ze in jouw familie, je sport-, brei- of leesclub, je jeugdvereniging ... ook fan van een overkapte Ring? Laat het weten met een groepsfoto!

We gebruiken die foto's in onze digitale campagne (via onze website, Facebook- en Instagram-pagina), die uitmondt in een groot slotmoment op 29 mei 2024. Zo tonen we aan onze (toekomstige) verkozenen het draagvlak voor de overkapping: Heel Antwerpen kiest Ringland!

Hoe ziet je groepsfoto eruit?

Ga je aan de slag met de Ringland-R-poster die je op de Roma-avond hebt gekregen? Dan heeft één persoon altijd die grote uitgeknipte Ringland-R vast, een andere de strook met daarop duidelijk vermeld jullie groepsnaam. 

Heb je nog geen grote Ringland-R? Download die hier en print in kleur en op A3. Je kan de poster ook afhalen in de wereldwinkels van Borgerhout (Vosstraat 7) en Merksem (Bredabaan 566) en in de voedingswinkel Rico (Cogelsplein 26 in Deurne). Of contacteer ons via info@ringland.be

Bovenal: maak een mooie spontane foto. Zorg dat de R mooi in midden staat, en vraag aan je groep om iets herkenbaars te dragen of vast te houden (bijvoorbeeld in hun zwemoutfit bij de zwemclub, met pizza-dozen voor de pizzeria, voor de gevel van de winkel die achter Ringland staat …). Graag in hoge resolutie, zodat we er achteraf een print van kunnen maken.

Tip voor spontane foto's: laat om het ijs te breken bijvoorbeeld iedereen eens op één been staan, een flamingo nadoen, paard-en-ridder uitbeelden ...

Nog een vraag? Foto klaar?

Eén adres: info@ringland.be. We kijken uit naar jullie leuke groepsfoto's, graag in voldoende hoge resolutie - desnoods via WeTransfer. 

 

Alvast wat inspiratie