Nieuws

Veel schoon volk op Radio Ringland

zondag 5 mei 2019

’t Was zondag 5 mei frisjes op ’t Conscienceplein. Maar met de Ringland Band kregen we het helemaal warm. En in de radiostudio in café ViaVia was het een komen en gaan van hoge gasten. Studenten radiojournalistiek van AP voelden politici aan de tand over hoe zij na de verkiezingen de overkapping snel dichterbij willen brengen. Naar schatting 50.000 luisteraars, onder wie veel jongeren, stemden zondag af op Radio Stad.

Bekijk hier de antwoorden van Willem-Frederik Schiltz (Open VLD), Wouter Van Besien (Groen), Yasmine Kherbache (sp.a), Jos D'Haese (PVDA), Annick De Ridder (N-VA) en Koen Van den Heuvel (CD&V) op vijf ja/nee-vragen over de overkapping en de model shift.

Studenten Jeroen Geutjens, Seppe Meul, Charlotte Panis en Junior Verelst verzorgden vier uur lang het live radioprogramma van Radio Ringland op Radio Stad.

Radio_ringland_1

Willem-Frederik Schiltz (Open VLD), Wouter Van Besien (Groen), Yasmine Kherbache (sp.a), Jos D'Haese (PVDA), Paul Cordy (N-VA) en Koen Van den Heuvel (CD&V) in de live-uitzending van Radio Ringland.

Radio_ringland_2

De Ringlandband bracht op Radio Ringland een nieuwe versie van ‘Laat ons een bloem’.

Radio_ringland_3