Nieuws

Welkom in de Ringland Zomerbar!

woensdag 30 juni 2021
Ringland Zomerbar.
En of we elkaar gemist hebben!

Ruim een jaar geleden werd ons gewone leven helemaal anders. Afstand houden, digitaal vergaderen, enkel essentiële verplaatsingen maken, minder sociaal contact: voor ieder van ons een drastische verandering. Ook Ringland reorganiseerde zijn werking. Maar corona of niet, als burgerbeweging bleven wij doorwerken – want dat bleef en blijft essentieel. Maar na de vele Zooms misten we wel het bijpraten. We konden niet meer even blijven hangen na een activiteit. Hoog tijd om die ‘verloren tijd’ met ons allen in te halen.

’t Grootste terras van ’t stad op de Konijnenwei

Daarom organiseren we op zondag 5 september de gezelligste zomerbar van ’t stad. We verwachten je vanaf 11 uur op de Konijnenwei (naast het Justitiepaleis op ’t Zuid). Op de grootste wei van ’t stad bouwen we die dag ’t grootste terras van ’t stad. Over enkele jaren wordt die wei nog groter en aangenamer, als verlengstuk van de overkapping van de Ring. Zo krijg je alvast een voorproefje van wat komen gaat.

> Breng vrienden en kennissen mee.
Wij zorgen voor tafels en stoelen.

Picknick met zoet en zout

Samen gezellig picknicken, bijpraten, spelende kinderen tussen de tafels, bij een zachte Schelde-bries en, daar rekenen we op, onder een stralende zon. Samen coronaproof, samen in openlucht … wat een opluchting.

> Breng je picknick mee.
Wij zorgen voor de bar met zoet en zout en een gratis drankje.

Ringland Springland

Ringland is meer dan een burgerbeweging. Het is een generatie die zich inzet voor haar kinderen en kleinkinderen. Zodat ze van ons een aangename stad erven, met veel groen, schone lucht en weinig lawaai. Als zij content zijn, springen wij mee een gat in de lucht.

> Breng ook je kinderen mee.
Wij zorgen voor een springkasteel en veel meer.

De grootste R

Ringland is een sterk merk. Maar het is vooral een grote groep geëngageerde burgers die zich samen inzetten, belangeloos, gratis en voor niks, en daardoor des te onverzettelijker.

> Zorg dat je er zeker bent voor het fotomoment.
Wij zorgen voor een grote R!

Ringland Zomerbar.